Hoogwaardig, betrouwbaar en productief

Topkwaliteit in 6"- Celtechnologie: De Sunmodule Plus en de nieuwe Sunmodule Plus black met homogenere zware oppervlakken zijn perfect geschikt voor het gebruik in verschillende gebruiksbereiken. Het geeft niet of op schuine-of vlakdaken, voor de vrijvlak of de SunCarport - voor de planning en de uitlegging staat er een grote keuze aan SolarWorld-producten ter beschikking.

  • Sunmodule Plus SW 250-255 poly
  • Sunmodule Plus SW 250-275 mono black
  • Sunmodule Plus SW 260-280 mono
  • Sunmodule Plus SW 200 Vario poly

Bouw en Belastbaarheid

SolarWorld, een sterk in Duitsland geproduceerd paneel. Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo en Harderwijk levert en monteert zonnepanelen

De cellen van de Sunmodules liggen achter een beschermende beglazing op verhard glas en zijn in transparant EVA (Ethyleen-Vinyl-Acetaat) ingebed. Achteraan zijn de modules met een hoogwaardige folieverbinding verzegeld. 

De modulelijsten en het ingezette glas zijn via globaal aangebrachte siliconen hecht met elkaar verbonden. Zo wordt een meer dan gemiddelde modulestabiliteit gewaarborgd, die bijvoorbeeld het loskomen van de lijst door afglijdende sneeuw verhindert. 

De volgens IEC 61215 geteste belastbaarheid van de voorzijde tot 5,4 kN/m2 bevestigt de geschiktheid van de module om grote sneeuwmassa`s en ijsafzettingen te weerstaan.

 

Elektrische Aansluiting

SolarWorld, een sterk in Duitsland geproduceerd paneel. Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo en Harderwijk levert en monteert zonnepanelen

De gepatenteerde, vlakke en compacte aansluitdoos, die reeds meer dan 4.000.000 maal ingezet werd, garandeert een maximale zekerheid. Door de gelaste aansluitingen verzekert dit een betrouwbare elektrische verbinding in het binnenste en beschermt tegen corrosie. 

Een snelle hitteafvoer zorgt voor een optimale temperatuurbestendigheid. Hooggekwalificeerde aansluitingskabels worden met voorgeconfectioneerde stopcontactverbindingen gebruikt.

 

Enphase en SolarWorld gaan wereldwijd samenwerken

Micro-omvormerfabrikant Enphase en zonnepanelenproducent SolarWorld hebben een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De beide partijen gaan in eerste instantie samenwerken voor de Amerikaanse markt.

SolarWorld en Enphase gaan samenwerken, Cobalt Energieoplossingen combineert deze producten al jaren en bevestigd de kwaliteit


In Europa wordt het Verenigd Koninkrijk als speerpuntland van de partijen genoemd. In Amerika zal Enphase`s micro-omvormertechnologie toegvoegd worden aan SolarWorlds `custom-engineered` systeemoplossingen. De beide bedrijven hebben met de overeenkomst ook afgesproken aan gezamenlijke technologie-ontwikkeling te gaan doen.

Leon Jurg van Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo en Harderwijk past reeds jaren de combinatie van deze twee fabrikanten toe. In de praktijk zien we de toegevoegde waarde als beide producten worden gecombineerd. Micro-Omvormers van Enphase staan bekend vanwege de hoge betrouwbaarheid en optimale productie. Juist in combinatie met SolarWorld komt dit optimaal tot zijn recht!
 
Offerte voor Enphase in Harderwijk, Ermelo, Putten, Hierden, Nunspeet, Cobalt Energie

Terug naar de Homepage van Cobalt Energie oplossingen

Contact

 

Ons kantooradres is (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Horloseweg 61a
3853 MJ  Ermelo
0341-267480

info@cobaltenergie.nl

Ons magazijn is gevestigd (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Galvanistraat 15
3846 AT Harderwijk
0341-267480

info@cobaltenergie.nl


Voor zonnepanelen en meer!

Vertrouw uw pelletkachel toe aan een Uneto VNI installateur, Cobalt Energieoplossingen, Ermelo
MeerMetMinder, meer met minder, Ermelo
Terug naar de Homepage

 

Nieuws

Extra zonne uren in juiste perspectief
14-1-2015
Lees meer...

Enphase onthult energieopslag systeem
23-10-2014
Lees meer...

SolarWorld Certified installer
10-02-2014
Lees meer...

369 Zonnepanelen op het gemeentehuis van Ermelo
07-02-2013
Lees meer...