100% made in Germany!


 

Voor de veeleisende klant die Duitse topkwaliteit zonnepanelen kan waarderen leveren wij het merk SolarWorld. Dit merk is de onbetwiste nummer 1 wereldwijd als het gaat om opbrengst en prestatie bij verschillende weertypen. Daarnaast is het zonnepaneel van Solarworld buitengewoon solide afgewerkt. Keuze voor SolarWorld betekend  verder dat u kiest voor uitstekende Europese garantievoorwaarden waarop het Europees recht van toepassing is! De panelen van SolarWorld zijn er in diverse uitvoeringen.


Productvoordelen:

SolarWorld AG vertrouwt bij de productie van zijn kwaliteitspanelen op de technologielocatie Duitsland en garandeert zo de duurzame kwaliteit van de producten.

 

Met de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar garandeert SolarWorld dat de capaciteit maximaal 0,7 % per jaar daalt – een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de in de branche gebruikelijke tweeledige garanties. Het Servicecertificaat vormt daarmee een duurzame en uitgebreide garantie voor uw investering.

 

Het keurmerk van TÜV Rheinland „Power controlled“ garandeert dat de bij de Sunmodule Plus-panelen opgegeven vermogens worden aangehouden en dat het onafhankelijke keuringsinstituut TÜV Rheinland regelmatig controles uitvoert. De afwijking ten opzichte van TÜV bedraagt daarbij slechts maximaal 2 procent.

 

Met de richtinggevende lineaire vermogensgarantiegedurende 30 jaar verlegt SolarWorld opnieuw de grenzen. De maximale vermogensdaling van slechts 0,35% p.j. levert een gegarandeerd vermogen van het paneel van 90% na 21 jaar en 86,85% na 30 jaar.

 

De positieve vermogenstolerantie garandeert een zeer hoge efficiency van de installatie. Er worden alleen panelen uitgeleverd die volgens de vermogenstests het beoogde nominale vermogen of meer behalen. De vermogenstolerantie ligt tussen de -0 Wp en +5 Wp.

 
 

 

 
 

Hoogwaardig, betrouwbaar en productief

Topkwaliteit in 6"- Celtechnologie: De Sunmodule Plus en de nieuwe Sunmodule Plus black met homogenere zware oppervlakken zijn perfect geschikt voor het gebruik in verschillende gebruiksbereiken. Het geeft niet of op schuine-of vlakdaken, voor de vrijvlak of de SunCarport - voor de planning en de uitlegging staat er een grote keuze aan SolarWorld-producten ter beschikking.

SolarWorld panelen, bestel ze bij Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo en Harderwijk

 
 

Perfectie in design en techniek

De zonnepanelen van Solarworld kunnen eveneens dak geïntegreerd worden geleverd,. Deze Sundeck in dak oplossing biedt u een zeer esthetisch dakvlak, lees hierover meer op onze pagina
www.cobaltenergie.nl/sundeck

ook voor dak inbouw zonnepanelen, Cobalt Energie uit Ermelo en Harderwijk
Contact

Wilt u meer weten over de kwaliteits zonnepanelen van het merk Solarworld dan kunt u via de e-mail of via onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen. Graag komen wij bij u thuis voor een afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen.
 
 

 
De elektriciteitscentrale voor uw eigen deur.


De SunCarport van SolarWorld combineert de klassieke overkapping voor uw auto met een prestatiegericht zonne-energie dak. Met de SunCarport staat de zonne-energie elektriciteitscentrale onmiddellijk vóór uw buitendeur. 
 

zonnepanelen carport in Ermelo Harderwijk en omgeving

Zonnepanelen

De zonnepanelen van Solarworld worden geleverd in de uitvoering Sunmodule of als sunmodule Protect. De Sunmodule protect is voorzien van de nieuwste glas/glas technologie, hierdoor is deze uitvoering zonnepaneel voorzien van maar liefst 30 jaar garantie! Lees hierover meer  in het Nederlands of op de site van de producent op http://www.solarworld.de/produkte/produkte/solarmodule/ueberblick/

 Solar world zonnepanelen in Harderwijk Ermelo Putten Nijkerk Nunspeet

Sunmodule Plus of Sunmodule Protect
 

Beiden leverbaar in zowel de standaard polycristalijn of de all-black uitvoering, lees hierover meer op Sunmodule

 

 

Terug naar de Homepage van Cobalt Energie oplossingen

Ons kantooradres is (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Horloseweg 61a
3853 MJ  Ermelo
0341-267480

info@cobaltenergie.nl

Ons magazijn is gevestigd (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Galvanistraat 15
3846 AT Harderwijk
0341-267480

info@cobaltenergie.nl


Voor zonnepanelen en meer!

Vertrouw uw pelletkachel toe aan een Uneto VNI installateur, Cobalt Energieoplossingen, Ermelo
MeerMetMinder, meer met minder, Ermelo
Terug naar de Homepage

Nieuws

Extra zonne uren in juiste perspectief
14-1-2015
Lees meer...

Enphase onthult energieopslag systeem
23-10-2014
Lees meer...

SolarWorld Certified installer
10-02-2014
Lees meer...

369 Zonnepanelen op het gemeentehuis van Ermelo
07-02-2013
Lees meer...