Zonnepanelen in Ermelo en Harderwijk

 

In welke situatie kiest u voor dunnefilm zonnepanelen?

Veel projekten in Harderwijk en Ermelo hebben wij voorzien van de zonnepanelen van SolarFrontier.Dunnefilm panelen (of CIS panelen) presteren beter onder indirect licht dan normale zonnepanelen. Ook is de instralingshoek minder van belang. Dus bij bewolking en schaduw leveren deze panelen beduidend meer op dan gewone mono of poly zonnepanelen. Ook kunnen de panelen op de gevel van een huis worden gemonteerd, of liggend op het dak. Wij zien constant stukken hogere opbrengsten bij de CIS panelen. In Nederland leveren deze zonnepanelen per Wp ongeveer 1 kWh op per jaar. Hebt u een systeem van 3000 Wp, dan levert het 3000 kWh op. Een normaal systeem zou dan ongeveer 2600 kWh opleveren.

solarfrontier, wij hebben deze zonnepanelen vaak toegepast in Harderwijk en Ermelo

 

Dunnefilm zonnepanelen leveren 10% meer kWh per Wp dan normale panelen. Als de Solar Frontier panelen op het oosten of westen worden gemonteerd bij een hoek van 45% leveren ze tussen de 80 en 90% van het rendement. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor oost/west daken. Normale poly of mono panelen zouden dan maar 75% of minder rendement halen.

 

 

 

Een leuke bijkomstigheid van de Solar Frontier zonnepanelen is het “light soaking” effect. In de eerste weken na de montage van deze zonnepanelen gaan ze steeds beter werken. Daardoor hebben ze na een maand een paar procent hoger vermogen dan dat wordt aangegeven.

 

 

Oost, west of gewoon zuid, het kan prima met de zonnepanelen van SolarFrontier, Cobalt levert onderrmeer in Harderwijk en Ermelo

Montagemöglichkeiten für Anlagen mit Solar Frontier PowerModulen:

offerte voor zonnepanelen in Harderwijk en Ermelo
 
 

In welke situatie zijn CIS dunnefilm zonnepanelen het meest geschikt?Nieuws

Extra zonne uren in juiste perspectief
14-1-2015
Lees meer...

Enphase onthult energieopslag systeem
23-10-2014
Lees meer...

SolarWorld Certified installer
10-02-2014
Lees meer...

369 Zonnepanelen op het gemeentehuis van Ermelo
07-02-2013
Lees meer...